|
Sar00t מערכת הפורומים השרוטה במדינה
|
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| אחראי |
הודעה |
Gan{JaH}-F ריספקט!!!

|
נשלח: 21:07 16.11.09 כותרת הודעה: נוסטלגיה! |
|
|
שלום לכולם
אין לי מושג אם הפורום הזה עדיין פעיל, אם מישהו מהאנשים שאני הכרתי עדיין נכנס לכאן.. אבל הרגשתי צורך עז להיכנס ולראות מה הולך כאן, מה השתנה מה התחדש ולאן הדור החדש של הראסטות זורם
הסתכלתי קצת בתמונות ואתם אנשים יפייים אני רואה שרובכם כבר התגייסו חחח אני מרגישה קצת סבתא (ואני מקווה שזה לא נשמע מתנשא- כי זה ממש לא אמור להיות!) נראה לי שהפעם האחרונה שנכנסתי לכאן הייתה ב2006? אולי 2005? או שסתם הזיכרון שלי דפוק וזה היה יותר מאוחר מזה חח
בכל אופן, אם מישהו מה"ישנים" עדיין כאן וקורא את ההודעה אני יותר מאשמח לקרוא מה קורה אתכם ולאן התגלגלתם בשנים האחרונות (ניקה, אליענה, יהודה, יעל, אסף, גיא, ויש לי מלא פרצופים בראש אבל השמות לא עולים לי אז סליחה :\). וגם אלה שאני לא מכירה זה יהיה נחמד לראות מי מה מו.
אחלה יום שיהיה לכולם  _________________ Herb like fruit, keep you healty, mind clear!!!
-Bob Marley-
בוב מארלי, היה בן 36 במותו, אך האגדה עוד תחצה את השנים!!!!!!!!! |
|
| חזור למעלה |
|
 |
דרי שובבני D: ריספקט!!!

|
נשלח: 22:05 19.11.09 כותרת הודעה: |
|
|
כולם בטח כבר השתחררו
אני עדיין עם הראסטות, כבר 6 וחצי שים
לא מוכנה להוריד עד שאני אשתחרר בכל מקרה, וגם אז זה יהיה קשה. מאוד.
הולכת להיות מ"פ טירונות _________________ Everything you feel, everything you know
You found it on your favorite TV show
And it's people like you that make me sick
I'm surrounded by you everywhere i look |
|
| חזור למעלה |
|
 |
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע לסקרים בפורום זה
|
שרוט.קום 2004 - ההנעלה לא לוקחת אחריות על הודעות המשתמשים בפורום אז תהיו ילדים טובים ותעשו מיעו
|